Általános Szerződési feltételek

Legutóbbi frissítése: 2023.09.16.

1. Bemutatkozás

A Webaukció Kft online aukció és webáruház weboldalán (ttps://www.webaukcio.eu) regisztráció nélkül lehetséges a böngészés. Licitálás, vásárlás csak az oldalra való regisztráció és bejelentkezés után lehetséges.

Folyamatosan szervezünk online aukciókat bélyeg, numizmatika, papírrégiségek és akár más termékek körében is.

A webáruházban kihirdetett árak magyar forintban (HUF) vannak megadva, ÁFÁ-t nem tartalmaznak, mert cégünk alanyi adómentes kategóriába tartozik.

Aukcióra vásárlunk vagy átveszünk tételeket, kérésre értékbecslést végzünk akár az Ön otthonában is.

Beadói jutalék sikeres értékesítés után: 7%, kezelési költség: Nincs!

Aukciós vásárlói jutalék: 20%

A weboldalon bárki licitálhat, de fenntartjuk a jogot, hogy egyes személyeket indoklás nélkül kizárjunk az árverésből.

Jelen Feltételek erre a weboldalra, valamint a termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatos tranzakciókra vonatkoznak. 
Önt további szerződések köthetik a velünk fennálló kapcsolatával vagy bármely termékével vagy szolgáltatásával kapcsolatban, amelyet tőlünk kap. 
Ha a kiegészítő szerződések bármely rendelkezése ütközik jelen Feltételek bármely rendelkezésével, akkor ezen kiegészítő szerződések rendelkezései az irányadóak és az irányadók.

Kapcsolat az ügyfelekkel

A weboldalra való regisztrációval, hozzáféréssel vagy egyéb módon történő használatával Ön elfogadja, hogy magára nézve kötelezőnek ismeri el az alábbi feltételeket. A weboldal puszta használata a jelen Feltételek ismeretét és elfogadását jelenti. Bizonyos esetekben megkérhetjük Önt, hogy kifejezetten járuljon hozzá.

A weboldal használatával vagy a velünk elektronikus úton történő kommunikációval Ön elfogadja és tudomásul veszi, hogy a weboldalunkon elektronikusan kommunikálhatunk Önnel, vagy e-mailt küldünk Önnek, és beleegyezik abba, hogy minden megállapodást, értesítést, közzétételt és egyéb kommunikációt elektronikus úton biztosítják az Ön számára bármely jogi követelmény teljesítését, beleértve, de nem kizárólagosan azt a követelményt, hogy az ilyen kommunikációt írásban kell megtenni.

2.1 e-mailek:

Shop vásárláskor minden email automatikusan működik és kap meg a vásárló.

Beszállítói regisztrációban minden email automatikusan működik és kap meg a regisztráló.

Aukciókban működő értesítő e-maileket Önnek kell kiválasztania Fiókom/AUKCIÓK/Email beállításaim menüben.

Az alábbi értesítéseket választhatja ki:

Licitjeimről értesítést kérek:

Ha ajánlatomat túllicitálják értesítést kérek:

Elnyert tételekről értesítést kérek:  

Aukciós figyelő listámról 2 órával az aukció vége előtt értesítést kérek:

Fizetéssel kapcsolatos e-mail kérek:

Fizetést visszaigazoló e-mail kérek:

2.2 Hírlevél:

Hírlevelünkre bármikor feliratkozhat.

Ha Hírleveleinkről leiratkozni kíván, ezt megteheti az e-mailek alján található linkre kattintva, vagy ügyfélszolgálatuknak küldött email kérelemmel.

Hírlevelünket elektronikus formában továbbíthatja másoknak is, akik érdeklődhetnek weboldalunk felkeresése iránt.

2.3 Telefon:

Amennyiben szükséges az alábbi telefonon munkanapokon, amennyiben nagy aukció zárása hétvégére vagy ünnepnapra esik akkor is hívható telefon számunk: 0630-213-3144.

Elektronikus kommunikáció

A weboldal használatával vagy a velünk elektronikus úton történő kommunikációval Ön beleegyezik és tudomásul veszi, hogy a weboldalunkon elektronikusan kommunikálhatunk Önnel, vagy e-mailt küldünk Önnek, és beleegyezik abba, hogy minden megállapodást, értesítést, közzétételt és egyéb kommunikációt elektronikus úton biztosítják az Ön számára, hogy eleget tegyen bármely jogi követelménynek, ideértve, de nem kizárólagosan, azt a követelményt, hogy az ilyen kommunikációnak írásban kell történnie.

Szellemi tulajdon
Mi vagy licencadóink birtokoljuk és ellenőrizzük a weboldalon, valamint a webhelyen megjelenített vagy azokon belül elérhető adatokon, információkon és egyéb erőforrásokon fűződő összes szerzői és egyéb szellemi tulajdonjogot.

4.1 Minden jog fenntartva

Hacsak az adott tartalom másként nem rendelkezik, Ön nem kap licencet vagy más jogot a szerzői jog, védjegy, szabadalom vagy más szellemi tulajdonjog alapján. 
Ez azt jelenti, hogy nem fog felhasználni, másolni, reprodukálni, előadni, megjeleníteni, terjeszteni, semmilyen elektronikus adathordozóba beágyazni, módosítani, visszafejteni, átvinni, letölteni, továbbítani, bevételt szerezni, eladni, forgalomba hozni vagy kereskedelmi forgalomba hozni ezen a webhelyen található forrásokat. bármilyen formában, előzetes írásbeli engedélyünk nélkül, kivéve és csak abban az esetben, ha a kötelező jogszabályok (például az idézési jog) másként nem rendelkeznek. Ill., ahol mi ezt felkínáljuk az adatok továbbítását pl. közösségi média megosztás.

5. Harmadik fél tulajdona

Weboldalunk tartalmazhat hiperhivatkozásokat vagy más hivatkozásokat más felek webhelyeire. 
Nem figyeljük és nem vizsgáljuk át más felek webhelyeinek tartalmát, amelyekre ezen a webhelyen hivatkoznak. 
A más webhelyek által kínált termékekre vagy szolgáltatásokra az adott harmadik felek vonatkozó Feltételei és feltételei vonatkoznak. 
Az ezeken a webhelyeken kifejtett véleményeket vagy anyagokat nem feltétlenül osztjuk meg vagy hagyjuk jóvá.
Nem vállalunk felelősséget ezen oldalak adatvédelmi gyakorlatáért vagy tartalmáért. 
Ön viseli az ezen weboldalak használatával és bármely kapcsolódó harmadik fél szolgáltatásával kapcsolatos minden kockázatot. 
Nem vállalunk felelősséget semmilyen veszteségért vagy kárért, bármilyen módon is, ami abból ered, hogy személyes adatait harmadik felek részére felfedte.

 

6. Felelősségteljes használat

Weboldalunk meglátogatásával Ön beleegyezik abba, hogy azt kizárólag a jelen Feltételek, a velünk kötött további szerződések, valamint a vonatkozó törvények, rendeletek, valamint az általánosan elfogadott online gyakorlatok és iparági irányelvek által engedélyezett célokra használja. 
Nem használhatja weboldalunkat vagy szolgáltatásainkat rosszindulatú számítógépes szoftverekből álló (vagy azokhoz kapcsolódó) anyagok használatára, közzétételére vagy terjesztésére; 
a weboldalunkról gyűjtött adatokat bármilyen direkt marketing tevékenységhez felhasználni, vagy bármilyen szisztematikus vagy automatizált adatgyűjtési tevékenységet folytatni a weboldalunkon vagy azzal kapcsolatban.
Szigorúan tilos olyan tevékenységben részt venni, amely a weboldalon kárt okoz vagy okozhat, vagy zavarja a weboldal teljesítményét, elérhetőségét vagy elérhetőségét.

7. Regisztráció

A regisztráció a „Belépés” vagy „Regisztráció” menüben érhető el.

webaukcio.eu online aukción regisztráció nélkül lehetséges a böngészés, ajánlat tételhez, vásárláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges. Regisztrációnál a kapcsolat tartás, számlázás és az áru ki szállításához szükséges adatokat kérjük megadni.

Regisztráció során rendszerünk ideiglenes felhasználó nevet generál az Ön emailcíme előtagjából. A regisztrációt követően mi ügyfélszámot küldünk önnek ez utáni belépéshez ügyfélszámát kell használnia, amíg nem kap ügyfélszámot az ideiglenes felhasználó nevet használhatja. 

 

Ön felelős a jelszavak és fiókinformációk bizalmas kezeléséért, és beleegyezik abba, hogy felhasználónevét vagy ügyfélszámát és jelszavát, fiókinformációit webhelyünkhöz vagy szolgáltatásainkhoz való biztonságos hozzáférését nem osztja meg más személlyel. Nem engedheti meg, hogy más személy használja fiókját a webhely eléréséhez, mert Ön felelős minden olyan tevékenységért, amely jelszava vagy fiókja használatával történik. Haladéktalanul értesítenie kell bennünket, ha tudomást szerez jelszava bármilyen közzétételéről.

A fiók megszüntetése után nem próbál meg új fiókot regisztrálni az engedélyünk nélkül.

7.1 Fiókadatok:

Regisztrációs adatai a Fiókja menüpontban bármikor módosíthatja, megváltoztathatja jelszavát.

Felhasználónév.

Felhasználónév változtatására csak különleges esetben van lehetőség és csak mi tudjuk elvégezni. Felhasználó nevét mi átállíthatjuk ügyfélszámmá erre biztonsági okokból lehet szükség!

Jelszó:

Jelszavát szabadon megválaszthatja, de biztonsági okokból a jelszó megfelelő biztonsági szintet el kell érjen, regisztrációnál ehhez segítséget kap! Javasoljuk használjon kis és nagybetűket ill. számokat és írásjeleket.

Figyelem: mindent megteszünk weboldalunk biztonságáért. Ha jelszavát 5 alkalommal rosszul adja meg automatikusan 1 óra tiltásra kerül, ha ismétlődik a tiltás akkor csak mi tudjuk feloldani! A tiltás előbb is feloldható, de ezt csak a rendszer gazda képes megtenni. Hívjon telefonon!

Ön felelős a jelszavak és fiókinformációk bizalmas kezeléséért, és beleegyezik abba, hogy jelszavát, fiókinformációit vagy webhelyünkhöz, szolgáltatásainkhoz való biztonságos hozzáférését nem osztja meg más személlyel. 
Nem engedheti meg, hogy más személy használja fiókját a webhely eléréséhez, mert Ön felelős minden olyan tevékenységért, amely jelszavai vagy fiókjai használatával történik. 
Haladéktalanul értesítenie kell bennünket, ha tudomást szerez jelszava bármilyen közzétételéről.
A fiók megszüntetése után nem próbál meg új fiókot regisztrálni az engedélyünk nélkül.

Bejelentkezés

Bejelentkezés a weboldalra a Bejelentkezés menüben érhető el.

Elfelejtett ügyfélszám vagy jelszó

Ha ügyfélszámát vagy jelszavát, email címe megadásával újat kérhet.

Személyes adatok, jelszó változtatás

Fiókjában bármikor megváltoztathatja adatait és jelszavát, ügyfélszámot nem lehet megváltoztatni.

Kijelentkezés

Kilépés előtt megszakíthatja bejelentkezését, biztonsági okokból ajánlott!

A weboldal használata

Weboldalunkat folyamatosan fejlesztjük, ahol már most is beépültek a saját aukciós és egyéb webáruházi tapasztalatok, így gyakran találkozhat egyedi fejlesztésekkel. Az alábbi fejezetben bemutatunk minden webáruházi és aukciós funkciót és működést.

Amennyiben a használatban segítséget szeretne kérni szívesen állunk rendelkezésére írjon e-mait vagy hívjon telefonon.

8.1 Shop-üzlet

A vásárlás menete: a kiválasztott terméket/termékeket a kosárba helyezzük itt tudjuk kiválasztani a szállítás módját, ezt követően a pénztárba lépünk, ahol a fizetés módjának kiválasztása után fizethet.

A kosarába helyezett termékeket is áttudja tekinteni és törölni, ha valamit még sem szeretne meg venni.

Fizetést egyszerűen és gyorsan elvégezheti online weboldalunk pénztárában. A pénztár elérhető a vásárlási értesítéskor kiküldött emailben található linken keresztül vagy Kosár menün keresztül.

A megvásárolt árú kifizetésének és átvételének több lehetősége is van ezeket megtalálja a kosár és a pénztár oldal használatakor vagy előzetesen ide kattintva tájékozódhat. Fizetési határidő 8 nap, a termék szállítását a fizetést követően kezdjük meg.

Szállítási költségek itt találhatóak.

Amennyiben fizetési nehézsége lenne kérem a fizetési határidő elött jelezze…

Kuponsorsoláson a leírás szerint kell eljárni csak a vásárláskor felhasznált kód kedvezményt tudjuk elfogadni, ami egy napig érvényes.

8.1.1 Visszatérítési és visszaküldési szabályzat

 

Elállási jog


Önnek jogában áll 14 napon belül indoklás nélkül elállni a szerződéstől.

Figyelem az aukciós vásárlás esetén más szabályok érvényesek az elállási jog csak bizonyos feltételek esetén fogadjuk el, részletek az aukciós vásárlásoknál. A hatályos jogszabály itt található.

Az elállási határidő attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen Ön, vagy a fuvarozótól eltérő, Ön által megjelölt harmadik fél az utolsó árut vagy az utolsó tételt vagy darabot fizikai birtokba veszi.
Az elállási jog gyakorlásához Önnek egyértelmű nyilatkozattal e-mailben küldött levélben tájékoztatnia kell bennünket arról a döntéséről, hogy eláll a szerződéstől. 

8.1.2 Az elállás következményei
Ha eláll a szerződéstől, visszatérítjük Önnek az Öntől kapott összes fizetést, beleértve a szállítási költségeket is (kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek abból erednek, hogy Ön más szállítási módot választott, mint az általa kínált legolcsóbb normál szállítási mód. nekünk), indokolatlan késedelem nélkül, de minden esetben legkésőbb 14 napon belül attól a naptól számítva, amikor a szerződéstől való elállási döntéséről értesültünk. 
A visszatérítést ugyanazzal a fizetési móddal fogjuk végrehajtani, mint amelyet az eredeti tranzakcióhoz használt, kivéve, ha Ön kifejezetten másként állapodott meg; semmilyen esetben sem merül fel Önnek semmilyen díj az ilyen visszatérítés következtében.
Összegyűjtjük az árut.
Önnek kell állnia az áru visszaküldésének közvetlen költségét.
Ön csak az áru természetének, jellemzőinek és működésének megállapításához szükséges kezeléstől eltérő kezelésből eredő értékcsökkenésért felelős.
Felhívjuk figyelmét, hogy az elállási jog alól van néhány törvényi kivétel, ezért egyes tételeket nem lehet visszaküldeni vagy kicserélni. 
Értesíteni fogjuk, ha ez az Ön konkrét esetére vonatkozik.

A vissza küldött termék minőségét ellenőrizzük amennyiben az önbírtokában sérülés történt ezért mi felelőséget nem vállalunk.

Szállításkor megsérült áruért felelőséget nem vállalunk, ha kézbesítéskor sérült csomagolást észlel minden esetben jegyzőkönyvben rögzítse a szállító céggel az esetet.

8.2 Aukció

Weboldalunkat folyamatosan fejlesztjük, ahol már most is beépültek a saját aukciós és egyéb webáruházi tapasztalatok, így gyakran találkozhat egyedi fejlesztésekkel. Az alábbi fejezetben bemutatunk minden webáruházi és aukciós funkciót és működést.

Amennyiben a használatban segítséget szeretne kérni szívesen állunk rendelkezésére írjon e-mait vagy hívjon telefonon.

Webaukció Kft online aukció és webáruház weboldalán (https://www.webaukcio.eu) regisztráció nélkül lehetséges a böngészés. Licitálás, vásárlás csak az oldalra való bejelentkezés után lehetséges.

A webáruházban kihirdetett árak magyar forintban (HUF) vannak megadva, ÁFÁ-t nem tartalmaznak, mert cégünk alanyi adómentes kategóriába tartozik.

Értesítő e-mailek az aukcióban:

Az aukciókban működő értesítő e-maileket Önnek kell kiválasztania Fiókom/AUKCIÓK/Email beállításaim menüben.

Az alábbi értesítéseket választhatja ki:

Licitjeimről értesítést kérek:

Ha ajánlatomat túllicitálják értesítést kérek:

Elnyert tételekről értesítést kérek:  

Aukciós figyelő listámról 2 órával az aukció vége előtt értesítést kérek:

Fizetéssel kapcsolatos e-mail kérek:

Fizetést visszaigazoló e-mail kérek:

 

Hírlevél:

Hírlevelünkre bármikor feliratkozhat.

Ha Hírleveleinkről leiratkozni kíván, ezt megteheti az e-mailek alján található linkre kattintva, vagy ügyfélszolgálatuknak küldött email kérelemmel.

 

Aukciós rendszer megoldásaink:

Aukciós rendszerünk több területen egyedi fejlesztés, ezért erősen javasolt a lehetőségek előzetes tanulmányozása! Amennyiben a használatban segítséget szeretne kérni szívesen állunk rendelkezésére írjon e-mait vagy hívjon telefonon.

Aukciók három eltérő rendszerben működnek.

„Aukció-folyamatos”, ahol termékek folyamatosan kerülnek a kínálatban átlagosan 2 hetes licitálási idővel. Az aukciók lejárati ideje a hét bármely napján lehetséges az esti órákban.

„AUKCIÓ”, amit időszakonként rendezünk az aukció indulása és véget érése az összes terméknél azonos időpontban történik.

AJÁNLAT TÉTELI AUKCIÓ” nincs kezdő ár nincs licit lépcső a licitálók vételi ajánlatokat tehetnek, amit mi szabadon elfogadhatunk, vagy visszautasíthatunk.

 

Licitálás az aukción

A licitálás többféle technikai megoldás szerint lehetséges kérem tanulmányozza: „Az aukciókban működő licitálási és vásárlási lehetőségek” pontot.

A saját termékre való licitálás ITILOS, aki ezt megteszi kitiltjuk az aukcióból!

Ha Ön regisztrált beszállítónk, saját termékeire nem licitálhat, rendszerünk nem is enged licitálni. Amennyiben Ön más fiókkal mégis licitál és megnyeri a tételt köteles megfizetni minden jutalékunkat!

 

Az aukciókban működő licitálási és vásárlási lehetőségek:

Gyors licit” gombbal a felkínált összegekkel a licit lépcsőket átugorva gyorsan tud licitálni.

Közvetlen ajánlat” az itt megadott ajánlata azonnal teljes értékben jelenik meg minden licit lépcsőt átugorva, itt minden más licitet elsöprő ajánlatokat tehet. Tehát bármilyen nagy az ajánlata az azonnal teljes értékében ajánlat!

Automatikus licit” gombbal, automatikus ajánlattételi rendszerünk kényelmessé teszi az ajánlattételt, így nem kell mindig újra licitálnia, amikor valaki újabb ajánlatot tesz. Licitáláskor meg kell adni a maximális összeget, amelyet hajlandó fizetni az adott tételért. Az Ön maximális ajánlatát csak Ön ismeri. Ön nevében automatikusan ajánlatokat teszünk licit lépcső szerint a maximális összeg erejéig.

Villám ár” -az aukción, egyes tételeknél a normál aukciós ajánlatokkal együtt lehetséges az azonnali vásárlás a “Villám ár” megfizetésével, ami már tartalmazza az aukciós jutalék összegét!

Webáruházunk tételeit bárki szabadon megtekintheti, de vásárláshoz, licitáláshoz regisztráció szükséges!

 

Licitlépcsők:

Ár Licitlépcső
100 Ft – 500 Ft 50 Ft
500 Ft – 1.000 Ft 100 Ft
1.000 Ft – 5.000 Ft 200 Ft
5.000 Ft – 10.000 Ft 500 Ft
10.000 Ft – 20.000 Ft 1.000 Ft
20.000 Ft – 50.000 Ft 2.000 Ft
50.000 Ft – 100.000 Ft 5.000 Ft
100.000 Ft – 200.000 Ft 10.000 Ft
200.000 Ft – 500.000 Ft 20.000 Ft
500.000 Ft – 1.000.000 Ft 50.000 Ft
1.000.000 Ft – tól 100.000 Ft

 

 

 

 

 

 

 

 

Figyelőlista:

Az aukció menüpontban éri el Figyelőlista oldalát az aukción figyelőlistába helyezett tételeket tudja egy helyen áttekinteni. A figyelőlistába helyezett tételekről lejárat előtt két órával e-mail értesítést küldünk. Figyelem: az aukciós értesítő e-mailek beállítását Önnek kell elvégezni!

E-mailek:

Az aukciókban működő értesítő e-maileket Önnek kell kiválasztania Fiókom/AUKCIÓK/Email beállításaim menüben.

Kiválasztható email értesítések:

Licitjeimről értesítést kérek:

Ha ajánlatomat túllicitálják értesítést kérek:

Elnyert tételekről értesítést kérek:

Aukciós figyelő listámról 2 órával az aukció vége előtt értesítést kérek:

Fizetéssel kapcsolatos e-mail kérek:

Fizetést visszaigazoló e-mail kérek:

 

Az elnyert tételek átvétele

Az aukció után automatikusan létrejön megrendelése, ahol a belföldi ajánlott postai küldemény díja is kiszámlázásra kerül. Az automatikusan elkészült számlát akár azonnal kifizetheti. Ha a postaköltség meghaladja az automatikus számlán szereplő díjat a különbséget később ki kell fizetni. Amennyiben Ön több tételt vásárólt vagy más szállítási formát szeretne igénybe venni az automatikus megrendelését korrigálni fogjuk, ami 1-2 napot igénybe vehet.

A fizetést követően megkezdjük a kiszállítást. A fizetési határidő 8 nap.

A vásárló választása szerint végezzük a szállítást és annak biztosítását. A tételt postai vagy futárcéges szállítással kézbesítés során keletkezett sérülések vagy elvesztése miatt Webaukció kft. nem felelős, reklamációt csak akkor tudjuk érvényesíteni, ha a szállító cég felé, ha a küldemény megsérülését a kézbesítéskor rögtön jelzi a kézbesítőnek, vagy megtagadja az átvételt.

Aukciós jutalék 20% a leütési áron felül.

Aukcióba beadás-felvásárlás:

Folyamatosan vásárólunk, vagy aukciós értékesítésre átveszünk régi leveleket, képeslapokat, régipénzeket, menetjegyeket, papírrégiségeket. Filatéliával, numizmatikával kapcsolatos kellékeket, szakirodalmat.

Az aukciós eladás díja a leütési ár 7%-a kezelési költség nincs.

Árverésre beadott árukról minden esetben TÉTEL ÁTVÉTELI JEGYZÉKET készítünk, ide kattintva letöltheti.

A tétel leírásánál meg kell adni a termék egyértelmű lehetőleg minél pontosabb leírását, ha lehetséges katalógusban szereplő lényeges adatokat a felkínált tárgy jellemzőit, estleges hibáit.

A beadó által elkészített leírás pontosságáért a beadó felel az ebből adódó estleges költségeket viseli!

Megállapodás szerint mi is elvégezhetjük a beadott termékek aukcióba történő rendezését átvételi leírását.

Árverésre szánt tételek átadása történhet személyesen az ön kérése szerinti helyen, elküldheti nekünk postán, előre egyeztetés szükséges!

A beadott tételek kifizetése az árverés után 21. nappal történik.

Minimum kikiáltási ár: 100 Ft.

Árverésre beadott gyűjtemények felértékelését vállaljuk!

Különleges esetekben külön aukció szervezését vállaljuk.

Különösen nagy mennyiségű, ill. nagy értékű beadás esetén egyedi megállapodást köthetünk.

 

Folyamatosan vásárlunk a weboldalon kínált termékeket, bélyeg, régi pénz egyéb gyűjthető tárgyakat.

Válaljuk gyűjtemények felértékelését, akár az ön otthonában is kérem hívjon telefonon: 0630-213-3144.

 

Visszatérítési és visszaküldési szabályzat

Polgári Törvénykönyv 6:64. §-a szerint – az érvényes ajánlatot tevő az aukció zárásáig az ajánlatához kötve marad, az aukciós szolgáltatás ajánlati kötöttség kizárását nem teszi lehetővé, így az aukció végéig érvényes.

A licitáló visszaléphet a vásárlástól, ha a tétel olyan hibát tartalmaz, amit a leírásban vagy a termék képén nem közöltünk. Egyéb esetben nem vagyunk kötelesek vissza lépést elfogadni.

Téves licitálás törlésére való kérelmet az aukció zárása elött 24 órával írásban meg tett kérelem esetén tudunk elfogadni.

Az árverés zárása után ajánlatot nem lehet töröltetni. A nyertes licitáló köteles a megnyert tételt átvenni és kifizetni, kivéve, ha utólag derül fény már említett hibára.

Elállási jog: az árverésen elnyert tételek esetében a 45/2014. (ii. 26.) Korm. Rendelet 29. § (1) bekezdés k) pontja szerint elállási jog nem illeti meg a nyertes ajánlattevőt! Rendelet itt elérhető.

Ötletbeadás
Ne adjon be olyan ötletet, találmányt, szerzői alkotást vagy egyéb, saját szellemi tulajdonának tekinthető információt, amelyet bemutatni szeretne nekünk, hacsak nem írtunk alá a szellemi tulajdonra vonatkozó megállapodást vagy titoktartási megállapodást. 
Ha ilyen írásos megállapodás hiányában közli velünk, akkor világméretű, visszavonhatatlan, nem kizárólagos, jogdíjmentes engedélyt ad nekünk a tartalom bármely meglévő vagy jövőbeli médián történő felhasználására, reprodukálására, tárolására, adaptálására, közzétételére, fordítására és terjesztésére.

A használat megszüntetése
Saját belátásunk szerint bármikor módosíthatjuk vagy megszakíthatjuk a hozzáférést a webhelyhez vagy bármely azon található Szolgáltatáshoz, ideiglenesen vagy véglegesen. 
Ön beleegyezik abba, hogy nem vállalunk felelősséget sem Ön, sem harmadik fél felé a webhelyhez való hozzáférésének vagy használatának vagy a webhelyen megosztott bármely tartalom ilyen jellegű módosításáért, felfüggesztéséért vagy megszakításáért. 
Ön nem lesz jogosult semmilyen kompenzációra vagy egyéb kifizetésre, még akkor sem, ha bizonyos funkciók, beállítások és/vagy bármely tartalom, amelyet Ön hozzájárult, vagy amelyre támaszkodni kezdett, véglegesen elveszett. 
Tilos a weboldalunkon található hozzáférés-korlátozási intézkedéseket megkerülni, megkerülni, illetve megkerülni vagy megkerülni.

Garancia és felelősség
Ebben a szakaszban semmi sem korlátozza vagy zárja ki a törvény által feltételezett garanciákat, amelyek korlátozása vagy kizárása jogellenes lenne. 
Ez a weboldal és a weboldalon található összes tartalom „ahogy van” és „ahogy elérhető” alapon kerül közzétételre, és pontatlanságokat vagy tipográfiai hibákat tartalmazhat. 
Kifejezetten elutasítunk mindennemű, kifejezett vagy hallgatólagos garanciát a Tartalom elérhetőségére, pontosságára vagy teljességére vonatkozóan. 
Nem vállalunk garanciát arra, hogy: ez a weboldal vagy termékeink vagy szolgáltatásaink megfelelnek az Ön igényeinek; ez a weboldal megszakítás nélkül, időben, biztonságosan vagy hibamentesen lesz elérhető; az Ön által ezen a weboldalon keresztül vásárolt vagy beszerzett bármely termék vagy szolgáltatás minősége megfelel az Ön elvárásainak.

Ezen a weboldalon semmi sem minősül jogi, pénzügyi vagy orvosi tanácsnak, és nem is szándékozik annak minősülni. 
Ha tanácsra van szüksége, forduljon megfelelő szakemberhez.
Ennek a szakasznak a következő rendelkezései a vonatkozó jogszabályok által megengedett maximális mértékig érvényesek, és nem korlátozzák vagy zárják ki felelősségünket olyan ügyben, amelynek korlátozása vagy kizárása jogellenes vagy törvénytelen lenne számunkra. 
Semmilyen esetben sem vállalunk felelősséget olyan közvetlen vagy közvetett károkért (beleértve a haszon- vagy bevételkiesésből eredő károkat, az adatok, szoftverek vagy adatbázisok elvesztését vagy megsérülését, vagy tulajdon vagy adatok elvesztését vagy kárát), amelyeket Ön vagy bármely harmadik személy ért. félnek, amely a weboldalunkhoz való hozzáférésből vagy annak használatából ered.
Kivéve, ha bármely további szerződés kifejezetten másként rendelkezik, maximális felelősségünk Ön felé a webhelyből vagy a webhelyen keresztül forgalmazott vagy értékesített bármely termékből és szolgáltatásból eredő vagy azzal kapcsolatos minden kárért, függetlenül a felelősséget kiszabó jogi lépések formájától ( akár szerződésben, méltányosságban, gondatlanságban, szándékolt magatartásban, jogellenes károkozásban vagy egyébben) a teljes árra korlátozódik, amelyet Ön fizetett nekünk az ilyen termékek vagy szolgáltatások vásárlásáért vagy a webhely használatáért. 
Ez a korlát összességében vonatkozik minden igényére, cselekményére és keresetének minden fajtájára és természetére.

Adatvédelem
Weboldalunk és/vagy szolgáltatásaink eléréséhez előfordulhat, hogy a regisztrációs folyamat részeként meg kell adnia magáról bizonyos adatokat. 
Ön elfogadja, hogy az Ön által megadott információk mindig pontosak, helyesek és naprakészek.
Személyes adatait komolyan vesszük, és elkötelezettek vagyunk az Ön adatainak védelme mellett. 
Nem használjuk fel e-mail címét kéretlen levelekre. 
Az általunk Önnek küldött e-mailek kizárólag a megállapodás szerinti termékek vagy szolgáltatások nyújtásával kapcsolatosak.
Kidolgoztunk egy szabályzatot az esetleges adatvédelmi aggályok kezelésére. 
További információkért tekintse meg 
Adatvédelmi nyilatkozatunkat és Cookie-szabályzatunkat

Exportkorlátozások / Jogi megfelelés
Tilos a weboldalhoz való hozzáférés olyan területekről vagy országokból, ahol a webhelyen értékesített termékek vagy szolgáltatások tartalma vagy vásárlása illegális. 
Nem használhatja ezt a weboldalt a magyar exportra vonatkozó törvények és szabályozások megsértésével.

Hozzárendelés
Előzetes írásbeli hozzájárulásunk nélkül nem ruházhatja át, ruházhatja át vagy nem ruházhatja alvállalkozásba a jelen Feltételek szerinti jogait és/vagy kötelezettségeit részben vagy egészben harmadik félre. 
A jelen szakaszt sértő állítólagos megbízás semmis.

Jelen Feltételek megsértése
A jelen Általános Szerződési Feltételek szerinti egyéb jogaink sérelme nélkül, ha Ön bármilyen módon megsérti ezeket a feltételeket, megtehetjük az általunk megfelelőnek ítélt lépéseket a jogsértés kezelésére, ideértve a webhelyhez való hozzáférésének ideiglenes vagy végleges felfüggesztését, a kapcsolatfelvételt internetszolgáltatóját, hogy kérje, hogy blokkolja az Ön hozzáférését a webhelyhez, és/vagy indítson jogi lépéseket Ön ellen.

Kártalanítás
Ön beleegyezik abba, hogy kártalanít, megvéd és véd minket minden olyan követeléssel, kötelezettséggel, kárral, veszteséggel és kiadással szemben, amely a jelen Feltételek és feltételek, valamint a vonatkozó törvények megsértésével kapcsolatos, beleértve a szellemi tulajdonjogokat és a személyiségi jogokat. 
Ön haladéktalanul megtéríti nekünk az ilyen követelésekkel kapcsolatos vagy azokból eredő kárainkat, veszteségeinket, költségeinket és kiadásainkat.

Lemondás
A jelen Feltételekben és bármely Megállapodásban meghatározott bármely rendelkezés végrehajtásának elmulasztása, vagy a felmondási jog gyakorlásának elmulasztása nem értelmezhető az ilyen rendelkezésekről való lemondásként, és nem befolyásolja a jelen Feltételek vagy bármely más szerződés érvényességét. Megállapodás vagy annak bármely része, vagy ezt követően az egyes rendelkezések végrehajtásának joga.

Nyelv
Jelen Általános Szerződési Feltételek kizárólag magyar nyelven kerülnek értelmezésre és értelmezésre. Minden értesítés és levelezés kizárólag ezen a nyelven készül.

Teljes megállapodás
Jelen Általános Szerződési Feltételek az Adatvédelmi nyilatkozatunkkal és a cookie-kra vonatkozó szabályzatunkkal együtt alkotják a teljes megállapodást Ön és a Webaukció Kft. között a weboldal Ön általi használatával kapcsolatban.

Jelen Feltételek frissítése
Ezeket a feltételeket időről időre frissíthetjük. A jelen Általános Szerződési Feltételek elején megadott dátum a legutóbbi felülvizsgálat dátuma. 
Minden változásról vagy frissítésről írásos értesítést küldünk, és a felülvizsgált Általános Szerződési Feltételek attól a naptól lépnek hatályba, amikor ilyen értesítést küldünk Önnek. 
A változtatások vagy frissítések közzétételét követően a webhely további használata a jelen Általános Szerződési Feltételek betartására és magára nézve kötelező érvényű nyilatkozatának minősül. 
A jelen Általános Szerződési Feltételek korábbi verziójának kéréséhez vegye fel velünk a kapcsolatot.

A jog és a joghatóság megválasztása
Jelen Feltételekre a magyar jog az irányadó. 
A jelen Általános Szerződési Feltételekkel kapcsolatos viták a magyar bíróságok hatáskörébe tartoznak. 
Ha a bíróság vagy más hatóság a jelen Feltételek bármely részét vagy rendelkezését érvénytelennek és/vagy a vonatkozó jogszabályok szerint végrehajthatatlannak találja, az adott részt vagy rendelkezést a megengedett legnagyobb mértékben módosítják, törölik és/vagy érvényesítik, hogy érvényesíteni a jelen Feltételek szándékát. 
A többi rendelkezést ez nem érinti.

Vitarendezés az Európai Bizottság online vitarendezési platformja (European Online Dispute Resolution (ODR) Platform) Itt.

 

Elérhetőségek
A weboldal tulajdonosa és üzemeltetője a Webaukció Kft.
A jelen Általános Szerződési Feltételekkel kapcsolatban felveheti velünk a kapcsolatot írásban vagy e-mailben az alábbi címre: mail@webaukcio.eu

 Cégadatok:

Cégnév: Webaukció KFT

Ügyvezető: Czibula Péter

Cégjegyzékszám:13-09-206517
A cég statisztikai számjele: 27981700-4791-113-13
Adószám: 27981700-1-13
Közösségi adószám: HU27981700

Weboldal: https://www.webaukcio.eu

Bank: ERSTE Bank

Számlaszám: 11600006-00000000-93896441

IBAN: HU47 116000060000000093896441

BIC / Swift GIBAHUHB

E-mail: mail@webaukcio.eu

Telefon: +3630-213-3144

Tárhely szolgáltatónk:

Cégnév: Tárhelypark Kft. Budapest, Gaál József út 24, 1122.